BouwenIdeetjesWonen

Zo creëer je een thuisspa

Hou je ook zo van een heerlijke middag ontspannen in de spa? Helaas kan dit best prijzig worden en zit je dan ook nog met reistijd. Hoe heerlijk zou het zijn om thuis een spa te hebben. Geen reistijd en onbeperkt toegang. Eigenlijk is het simpeler dan je denkt. Met een bad en wat lekkere producten kom je al een heel eind. Wat meer budget? Maak het dan helemaal af met een bubbelbad of een massagestoel.

De basics

Een spa gevoel op een kleiner budget creëer je al met de juiste producten en een bad. Watt je hiervoor precies gebruikt maakt niet uit, dat is geheel naar eigen keuze. Maar kies bijvoorbeeld een volledige lijn van een wat luxer merk. Ik kan bijvoorbeeld de hammam producten van Rituals erg aanbevelen. Neem een lekker bad met een bruisbal en gebruik de hele productlijn, van scrub tot balsem tot body butter. Zo kun je jezelf al met een klein budget lekker verwennen.

Onbeperkte massages

Zo veel massages als je wil, zo lang als je wil en wanneer je maar wilt. Dat klinkt toch ideaal. Dit kan gewoon met een massagestoel in huis. Maar je spa beleving helemaal af met een fijne massagestoel. Dit kost natuurlijk wat meer dan alleen badproducten, maar dan heb je wel wat en het kost geen hele verbouwing. Een massagestoel is vaak net zo goed als een echte masseur. Hoe luxer de stoel, hoe meer massagetechnieken deze heeft en hoe luxer de massage dus wordt. Een echte thuisspa heeft dus zeker een massagestoel nodig.

Kleine verbouwing?

Mocht je nu echt ‘all out’ willen gaan voor je thuis spa, kan een bubbelbad natuurlijk niet missen. Misschien heb je nog geen bad en wil je er een toevoegen, of moet je oude bad eraan geloven. Als je écht een thuis spa wil creëren en een kleine verbouwing aankan, moet je dus een groot bubbelbad toevoegen.

Comment here