Wonen

Woningontruiming in Groningen en Assen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Assen of Groningen? Dan moet u bij 038 Woningontruiming zijn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Het maakt voor dit bedrijf niet uit wat voor reden de ontruiming van de woning heeft. Het pand wordt niet alleen leeg, maar ook bezemschoon opgeleverd.

Hoe werkt een woningontruiming?

038 Woningontruiming zorgt er altijd voor dat de ontruiming van uw woning zo soepel mogelijk verloopt. Hiervoor komen zij altijd bij de woning kijken, zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden van de werkzaamheden en hoeveel dit gaat kosten. U krijgt altijd binnen 24 uur een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Liggen er kostbare spullen in de woning? Dit is geen probleem. Vooraf kunt u een lijst opstellen van de spullen die u graag terug wenst te hebben. Deze worden netjes verzameld en zorgvuldig opgeborgen, zodat u deze weer terug krijgt na de ontruiming. Spullen die u niet wenst te houden, worden verwerkt op een duurzame wijze. Dit betekent onder andere dat de geschikte spullen gedoneerd worden aan een goed doel.

Ontruiming van woning of bedrijfspand

Het maakt voor 038 Woningontruiming niet uit of u een woning of een bedrijfspand wilt laten ontruimen. Een bedrijf kan getroffen worden door faillissement, waardoor gedwongen ontruiming niet te ontkomen is. 038 Woningontruiming is u hierbij graag van dienst. De spullen worden op nette wijze uit het kantoorpand verwijderd, en de ruimte wordt schoon opgeleverd. Er wordt altijd gestreefd naar een snelle oplevering, zodat u zelf het hoofdstuk snel af kunt sluiten.

Ook wanneer uw bedrijf gaat verhuizen kunt u dit bedrijf inschakelen. Doordat zij gespecialiseerd zijn in het ontruimen van panden, kunnen zij u ook bijstaan bij verhuizing. Het pand wordt ook dan snel en netjes leeg gehaald, zodat u uw spullen kunt verhuizen naar uw nieuwe bedrijfspand.

De voordelen van 038 Woningontruiming

Indien u dit bedrijf inschakelt, geniet u van diverse voordelen. Deze zijn voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis offerte binnen 24 uur;
  • Snelle en nette werkwijze;
  • Medewerkers met jarenlange ervaring;
  • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties voor snelle en soepele ontruiming;</li>
  • Professionele woningontruiming in Groningen en Assen;</li>
  • Werkzaam in heel Nederland;
  • Samenwerking met goede doelen.

Neem direct contact op

Wilt u een woning laten ontruimen in Groningen, Assen of ergens anders in Nederland? Neem dan zo snel mogelijk contact op met 038 Woningontruiming. U hebt binnen 24 uur een offerte, waardoor er snel tot ontruiming overgegaan kan worden. Hierdoor wordt het proces snel afgerond en kunt u dit hoofdstuk afsluiten.

Neem contact op via de website van 038 Woningontruiming. Hier vindt u het telefoonnummer en het e-mailadres. Het is ook mogelijk om het contactformulier dat u op de website van dit bedrijf vindt in te vullen.

Comment here