Wonen

Welke verfbenodigdheden heb je nodig om een huis te schilderen?

Weet dat je de verf nodig hebt, maar hoe zit het met alle andere dingen? Voordat je een kamer gaat schilderen, moet je alle benodigde benodigdheden verzamelen. Als u nieuw bent bij het schilderen, zult u snel zien dat het besluitvormingsproces niet eindigt bij het kiezen van een verfkleur. De opties voor soorten benodigdheden om uit te kiezen lijken misschien eindeloos en ontmoedigend, maar maak je geen zorgen! Vandaag ga ik enkele van de basisbenodigdheden delen die je nodig hebt.

Voordat je aan een project begint, moet je ervoor zorgen dat je muren goed zijn voorbereid op nieuwe verf.

Nu ben je klaar om te schilderen!

Hierbij de benodigdheden:

  • Verfborstels / Rollers
  • Verfbakjes
  • Tape en plastic
  • Ladder
  • Oude handdoeken
  • Radio en / of mobiele telefoon

Verfborstels / Rollers

Mijn drie favoriete standaardkwasten zijn:

Een gebogen kwast voor het schilderen van rechte lijnen rond het plafond, deuren, ramen en houtwerk. Ik gebruik geen schilderstape tenzij ik strepen maak. Ik merk dat het gebruik van de gebogen borstel en een snelle, vaste hand me een betere lijn geeft dan tape. Dit wordt insnijden genoemd. Ik heb de neiging om de beste kwaliteit borstels te kopen die ik kan omdat ze echt een verschil maken.

Een rolhoes en handvat.

Een klein ambachtelijk penseel. Ik koop goedkope ambachtelijke borstels met korte haren (van het soort dat je zou kunnen gebruiken voor kunst- en handwerkprojecten) in bulk in een ambachtelijke winkel. Die kleine borstels zijn echt handig om verflijnen rond deuren en raambekleding te maken. Ze werken ook uitstekend voor rond deurknoppen, verlichtingsarmaturen en kleine, moeilijk bereikbare plaatsen.

Verfbakjes

Ik heb allerlei soorten verfbakjes gebruikt om te schilderen. Ik ben geen professionele schilder, maar ik geef de voorkeur aan de metalen bakken zonder voeringen voor gebruik met rollen. Voor het schilderen van versieringen of gebieden met kleinere borstels gebruik ik plastic bekers of wegwerp plastic containers die ik gemakkelijk op ladders kan dragen!

Tape en plastic

Ik ben een berucht rommelige schilder. Als er ergens in de buurt van mijn verfbeurt meubels of tapijt staan, krijg ik er waarschijnlijk verf op. Als ik me zorgen maak over spetters, gebruik ik wat zeilen of plastic vuilniszakken om het gebied te beschermen. Voor vloeren geef ik de voorkeur aan stoffen doeken  omdat ze verf beter absorberen en niet zo glad zijn als plastic.

Tape

Zoals ik al zei, gebruik ik over het algemeen geen schilderstape voor het schilderen van randen, tenzij ik een speciaal project doe, zoals het schilderen van strepen. Het kan echter handig zijn voor het afplakken van verlichtingsarmaturen of andere moeilijk te schilderen plekken.

Ladder

Dit jaar kocht ik eindelijk mijn eigen krukje en ladder van het merk DIRKS ladders van Klimexpert. Ik kan niet geloven dat ik zo lang heb gewacht! Beiden zijn voor mij van onschatbare waarde geweest terwijl ik mijn huis schilderde. Nooit meer mezelf in evenwicht houden op stoelen of mezelf in precaire situaties brengen! Ik heb een 6 voet ladder en een kleine opstapje. Mijn man heeft hoge ladders waar hij graag op wil staan ​​als we hoge muren moeten schilderen.

Oude handdoeken

Zoals ik al zei, ik ben een echt rommelige schilder. Ik weet dit van mezelf, dus voordat ik begin, verzamel ik een paar oude handdoeken. Ik houd wat nat en wat droog. Ik heb ook een rol keukenpapier in de buurt voor een snelle schoonmaakbeurt. Als je niet in de buurt van een gootsteen bent, wil je misschien zelfs een emmer water in de buurt hebben om je lappen naar behoefte in te dopen.

Radio of iPod

Een kamer schilderen kan een lang weekendproject zijn. Het helpt om je favoriete deuntjes op de achtergrond te laten schieten om de tijd te doden.

Maak schilderen leuk en je zult enthousiast zijn om door te gaan naar de volgende kamer!

Comment here