BouwenWonen

Welke mogelijkheden zijn er bij een traprenovatie?

Vroeger was de trap niet meer dan een object om twee verdiepingen in een huis met elkaar te verbinden. Tegenwoordig dient die echter als een echte blikvanger. Wil je met hernieuwd plezier je trap op- en aflopen? Steek je trap dan in een nieuw jasje. Neem een specialist in de arm en je trap wordt een waar pronkstuk. Daarbij wordt je trap er veilig, stil, slijtvast en onderhoudsvrij van. Stairz is dankzij jarenlange ervaring één van de leidende bedrijven binnen de wereld van traprenovatie. Het professionele team is actief in heel Nederland.

De verschillende soorten traprenovaties van Stairz Traprenovatie:

  • Open trappen;
  • Dichte trappen;
  • Betonnen trappen;
  • Houten trappen;
  • Wangen (zijkanten van de trap) bekleden;
  • Leuningen;
  • Accentverlichting.

De mogelijkheden van Stairz

Stairz komt geheel vrijblijvend bij je langs om jouw trap onder de loep te nemen. Je krijgt dan advies, en de verschillende mogelijkheden worden met je besproken. Daarna weet jij precies welk soort traprenovatie in jouw situatie geschikt is. Wil je accessoires om het geheel een fraaie finishing touch te geven? Ook dat onderwerp komt aan bod. Denk aan een mooie trapleuning en accentverlichting, zoals LED-strips. LED-strips geven je trap extra sfeer en zorgen dat jij alles nog goed ziet als het donker wordt.

Alles gepland

De specialist gaat te werk aan jouw open of dichte traprenovatie met een duidelijk stappenplan. Je weet dan van te voren precies waar je aan toe bent, want natuurlijk begint het allemaal met de prijs op een rijtje zetten. Ga je akkoord met de offerte? Dan wordt er ter hand gesteld wanneer de vakmensen van Stairz aan de slag kunnen. Ook voorbereidend werk, zoals het verwijderen van de oude vloerbedekking, wordt ingepland. Je kunt zelfs de hele ruimte waar de trap staat een metamorfose laten geven. De mogelijkheden bij Stairz zijn eindeloos!

Comment here