BouwenWonen

Waarom je een makelaar nodig hebt

Bezichtigingen

Sommige huizen werden binnen een dag verkocht, maar meestal duurt het langer. Bezichtigingen zijn meestal niet leuk voor de verkoper. Onbekende mensen lopen door het hele huis, van kelder tot zolder. Als u kiest voor een makelaar, kunt u deze bezichtigingen uitbesteden. U kunt met een gerust hart vertrekken terwijl de makelaar uw belangen behartigt.

Ervaren sparringpartner aan uw zijde

De periode van kopen en verkopen gaat hand in hand met twijfels. Is dit echt het perfecte huis voor mij? Is de prijs goed? Is de school van de kinderen niet te ver weg? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf stelt als je een grote beslissing neemt zoals het kopen of verkopen van een huis. Een makelaar is de perfecte persoon voor wie je je twijfels kunt uiten. Bespreek ze met uw makelaar om een weloverwogen beslissing te nemen.

Objectief adviseur

Een makelaar kent de regio, het aanbod en het prijsniveau. U heeft dus een objectieve adviseur om de prijs te bepalen, of het nu gaat om de aankoop van uw droomhuis of de verkoop van uw huidige woning. Wil je een huis kopen of verkopen in de buurt van Tilburg? Zie dan: Makelaar Tilburg.

Voorselectie aanbod

Het zoeken naar een huis kost wat tijd. Op de foto ziet het er misschien mooi en netjes uit en de bijgevoegde beschrijving maakt het huis ook aantrekkelijk. Eenmaal aangekomen bij uw droomhuis blijkt het echter aan een drukke weg te liggen in een buurt die bij nader inzien niet erg veilig is. Bij een makelaar hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Een makelaar maakt een voorselectie die u veel tijd bespaart.

Ervaren onderhandelaar

Onderhandelen over de prijs is altijd een gevoelig onderwerp. Sterke argumenten, een heldere blik en vooral een koel en helder hoofd zijn van groot belang. Wij weten als geen ander hoe we deze gesprekken moeten voeren en zorgen er graag voor.

Advies over renovatie

Je hebt bijna altijd te maken met een kleine of grote renovatie. In uw enthousiasme kunt u de kosten hiervan snel onderschatten. Wij kijken met u mee en adviseren u over de renovatie en de kosten. Zo komt u na de verkoop niet voor onaangename verrassingen te staan.

Comment here