InterieurWonen

Waarom ieder interieur Dutch Design van eigen bodem moet bevatten

Het interieur is misschien wel het meest belangrijke onderdeel van ieder huis. Het maakt of breekt de uitstraling van een huis en laat juist de mooiste accenten naar voren komen. Daarnaast laat een interieur zien wat voor een persoon je bent en welke stijl jij leuk vindt. In Nederland zijn er diverse interieurmerken die al wel degelijk zoden aan de dijk hebben gezet in de interieurwereld.

Tips voor het inrichten van je interieur met Dutch Design

Allereerst ga je aan de slag met het bepalen van het kleurenpalet. Dit is belangrijk zodat de kleuren van de ruimte en meubelen aangepast kunnen worden aan elkaar en je eenheid creëert.

Vervolgens ga je aan de slag met het bepalen van de indeling van de ruimte. Welke meubelen passen het best op welke plek en hoe groot kunnen deze meubelen het beste zijn zodat het één geheel wordt?

Wanneer de indeling is bepaald, ga je nadenken over de stijl van jouw meubelen. Heb je hier specifieke wensen in of wil je juist dat het een strakke of landelijke stijl wordt? Hierna komt namelijk een van de belangrijkste onderdelen waar je een ruimte echt mee afmaakt, namelijk de decoratie. Ga eventueel voor verrassende elementen zoals opvallende accessoires of een echte eyecatcher zoals een groot wanddoek.

Typisch Nederlandse Design merken

Echte Nederlandse design merken zijn merken zoals Design on Stock, Leolux en Koozo. Deze merken typeren zich door het Nederlandse design dat terug te vinden is in ieder meubel.

Het merk Design On Stock is met liefde voor het vak is ontworpen en wordt gekenmerkt door het speelse design. Het is een eigentijds Nederlands meubelmerk dat staat voor topdesign. De ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al deze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.

Bij Eltink Interieur in Wijchen vind je de grootste Leolux design collectie van Nederland, bestaande uit design banken, prachtige hoekbanken, comfortabele fauteuils en unieke stoelen, maar ook eetkamertafels en salontafels. Binnen de design collectie staat kwaliteit en zitcomfort centraal. Bovendien zijn de ontwerpen altijd bijzonder, uniek en gemaakt van de mooiste materialen, waardoor u jarenlang plezier hebt van uw meubel. Daarnaast is Leolux echt Dutch Design en een duurzaam merk.

Koozo is het merk wat steeds op zoek is naar vormen met een tijdloos karakter en zorgt er>zo voor dat haar ontwerpen eenvoudig te integreren zijn in bijna elk interieur. Onderscheidend in kwaliteit met een verfijnde detailafwerking. Ons doel is de mensen te laten genieten van comfort met een lange levenscyclus. Wij kiezen voor internationale ontwerpers die met dezelfde designvisie meewerken aan de indentiteit van KOOZO.

Ervaar Nederlands design!

Ben jij toe aan een nieuw interieur en wil je dit graag vullen met typische Nederlandse merken? Kom dan snel langs bij Eltink interieur en ervaar het assortiment met meer dan 30 designmerken.

Comment here