InterieurWonen

Vlekken op de meubels die je niet eruit krijgt?

We kennen het allemaal wel, je knoeit per ongeluk iets op je bank of je stoel. Maar waarom zoveel moeite doen om de vlek te verwijderen als je het misschien alleen maar erger maakt? Er is een oplossing om de vlek voor altijd te verwijderen. Schakel de hulp in van een professional. Een stoffen bank laten reinigen is voor hun dagelijkse bezigheid en weten als geen ander hoe ze een vlek uit een stoffen bank krijgen. Dankzij de kennis van een professional worden er duurzame en speciale reinigingsmiddelen gebruikt zodat jouw stoffen bank langer meegaat. Wacht niet langer en schakel nu de hulp in van een professional.

Eenvoudig thuis jouw stoffen bank laten reinigen

Bij veel bedrijven kun je kiezen om jouw bank of stoel thuis te laten reinigen. Zo hoef je niet met meubels te sjouwen en kan het op zijn plek blijven staan. Als je ervoor kiest om het thuis te laten reinigen wordt de vloer netjes afgedekt. Binnen enkele uren is jouw stoffen bank weer droog. 

Op deze manier wordt jouw vlek verwijderd

Wil je graag weten hoe professionals de vlek uit je stoffen bank of stoel verwijderen? We zullen kort aan je uitleggen welke stappen er ondernomen worden.

  • Als je ervoor kiest om het thuis te doen, wordt de vloer afgedekt of wordt het meubelstuk naar de garage gebracht.
  • Voordat de bank gereinigd wordt, sprayen ze de bank in met een voorreiniger. 
  • De bank wordt nogmaals gesprayd alleen dit keer met amcit en koolzuur.
  • Nu gaat de bank handmatig geborsteld worden zodat het vuil loslaat.
  • Na het borstelen gaat de bank gespoeld worden. De professionals gaan met hoge druk het water in het stof aanbrengen waardoor het vuil omhoog komt. 
  • De bank wordt zo goed mogelijk droog gezogen en tot slot met een droge doek behandeld.

Welke stoelen kunnen gereinigen worden?

Stoelen laten reinigen door een professionals is niet eenvoudig. Er zijn bepaalde stoelen die niet gereinigd kunnen worden omdat je ze anders beschadigd. Als er een vlek op je stoel zit, moet dit snel verwijderd worden voordat het de bekleding aantast. De volgende stoelen kunnen gereinigd worden: fauteuil stoelen, eetkamerstoel, stoffen stoel en een alcantara stoel. Staat jouw soort stoel er niet tussen maar wil je de stoelen wel laten reinigen? Neem contact op met een professional. 

Comment here