BouwenDecoratieIdeetjesTuinWonen

Verlichting voor je buitenruimte

Buitenverlichting is een geweldige manier om schoonheid, sfeer en functionaliteit toe te voegen aan je buitenruimte. Je kunt het gebruiken om een ​​scala aan stemmingen en sferen te creëren die passen bij de behoeften van je specifieke ruimte. Van het verlichten van paden, terrassen en patio’s tot het creëren van een verleidelijke sfeer rond vuurkorven of fonteinen, met dit soort buitenlampen kun je het hele jaar door het meeste uit je buitenruimte halen.

Plafondlampen

Breng wat licht in je achtertuin met een plafonniere. Deze zijn perfect voor het verlichten van het terras, en ze kunnen worden opgehangen aan een bovenbalk of aan een boomtak. Je kunt ze ook gebruiken in combinatie met andere verlichting.

Grondspots

Een zwarte grond spot is een geweldige manier om een ​​centraal punt in je buitenruimte te benadrukken. Als je een standbeeld, fontein of ander kunstwerk hebt, maar het is te donker om het ’s nachts echt te waarderen, dan is een grondspot de perfecte oplossing. Grondspots werken ook uitstekend voor het markeren van bomen en struiken. Je kunt een grondspot gebruiken voor looppaden en opritten, zodat mensen kunnen zien waar ze heen gaan, zelfs als het donker is.

Hangende buitenlantaarns

Je kunt lampen ophangen aan een boomtak, het plafond of aan een ander verticaal oppervlak. Als je een oud dek hebt met een railsysteem dat nergens anders voor wordt gebruikt, overweeg dan om er wat lantaarns aan op te hangen. Een andere optie is om lampen aan een boomtak te hangen. Dit geeft je buitenruimte een heel romantisch gevoel en laat het eruit zien als een sprookjestuin.

Glinsterende lichtslingers

Lichtslingers zijn een eenvoudige manier om sfeer toe te voegen aan je buitenruimte. Ze zijn eenvoudig te installeren en in te pakken voor opslag tijdens de wintermaanden, waardoor ze perfect zijn voor je buitenruimte. Lichtslingers kunnen binnen of buiten worden gebruikt en maken elk feest, vakantie of speciale gelegenheid feestelijk.

Lamp op zonne-energie

Deze lamp op zonne-energie is een geweldige manier om wat sfeer toe te voegen aan je buitenruimte. De LED lampjes geven een zachte gloed en je kunt de kleur van het licht veranderen door simpelweg op het bovenste deel van de lamp te drukken. Dit maakt het perfect voor gebruik in elk type tuin of terras. Bovendien zijn deze lampen waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze kapot gaan door regen of sneeuw.

Comment here