Wonen

Verhuizen naar Den Haag

Den Haag, een prachtige stad achter de duinen. Een stadscentrum vlak aan zee met een sfeervol centrum waar u kunt genieten van vele monumenten, chique hotels en het politieke hart. Op het historische binnenhof bevindt zich de regering van Nederland en vindt u het werkpaleis van de koning op het Noordeinde. We hoeven u niet meer te overtuigen van de charmes van de stad Den Haag, geen wonder dat u heeft besloten hier naartoe te verhuizen. 

Verhuizen met een verhuisbedrijf 

Wanneer u gaat verhuizen breekt er een spannende periode voor u aan, begrijpelijk dat u hier tegenop kunt zien. Dit hoeft niet zo te zijn wanneer u ervoor kiest uw verhuizing naar Den Haag uit te laten voeren door een Erkend verhuisbedrijf. Vriendelijke verhuizers, een goede verzekering en u ontvangt voorafgaand aan uw verhuizing passend advies. Een betrokken accountmanager zal u van begin tot eind begeleiden en uw zorgen uit handen nemen, tevens kunt u hier terecht met al uw vragen. 

Laat u uw verhuizing uitvoeren door een Erkend verhuisbedrijf in Den Haag? Dan krijgt u voldoende inpak materiaal in bruikleen. Nadat u uw spullen heeft uitgepakt komt het verhuisbedrijf de materialen weer bij u ophalen, zo blijft u niet met de gebruikte materialen zitten.

Erkende Verhuizers 

Erkende Verhuizers zijn verhuisbedrijven die voldoen aan verschillende kwaliteitseisen van de brancheorganisatie. De aangesloten verhuisbedrijven worden geregeld getoetst op deze eisen. Tevens zijn alle verhuizers voorzien van een certificaat en zijn opgeleid door de vakschool Erkende Verhuizers. Ook is uw inboedel verzekerd tot €100.00 euro wanneer het verhuisbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie. 

Tips

  1. Een goed gevoel bij het verhuisbedrijf dat u kiest 

U kunt met meerdere verhuisbedrijven vrijblijvend in gesprek gaan. Meestal komt de accountmanager bij u langs om samen met u de verhuizing te inventariseren. In sommige gevallen zal de inventarisatie middels een video- call verlopen. Luister goed naar uw gevoel en eerste indruk, dit bedrijf gaat al uw dierbare spullen voor u verhuizen. 

2. Opruimen en weggooien

Een verhuizing is een goed moment om eens kritisch naar uw spullen te kijken. Wat gebruikt u nog en wat kan er weg? Wat u niet meer gebruikt hoeft u ook niet te verhuizen.

3. Begin op tijd met inpakken

Begin op tijd met het inpakken van uw spullen, er zijn voldoende spullen die u niet dagelijks gebruikt. Wanneer u op tijd begint met inpakken voorkomt dit een stressvolle situatie vlak voor uw verhuisdag.

Comment here