Ideetjes

Vakantie vieren thuis en onderweg

Nu quarantaine langzaam over de hele wereld wordt opgeheven, is de mogelijkheid om op vakantie te gaan veel meer welkom. Of je nu dicht bij huis verblijft voor meer een “staycation”, of je hebt plannen om te reizen voor je vakantie, Way to play is een geweldige metgezel voor alle soorten vakantiespellen.

 WAY TO PLAY “STAYCATION”

Breng je wegen en ander buitenspeelgoed naar een nieuw park, speeltuin of natuurgebied bij jou in de buurt. Een van de leuke dingen om tijdens uw vakantie dicht bij huis te blijven, is dat u plaatsen in de buurt gaat verkennen die u nog nooit hebt bezocht! Er zijn veel avonturen te beleven met een beetje onderzoek en creativiteit! Maak het speciaal door een deken en picknick mee te nemen voor een dagje spelen in een nieuwe omgeving.

Ga op avontuur met eten. Een van de bijzondere dingen van vakantie is dat je anders kunt eten dan thuis. Blijf in de vakantiegeest door meer uit eten te gaan of alleen af ​​te halen van plaatsen waar u nog nooit bent geweest. Heb je favoriete plekken waar je WEL wilt eten? Breng je favoriete eten mee naar huis en verras je kinderen door met de way to play autobaan een weg aan te leggen op de keukentafel tijdens het eten! Zet wat leuke muziek aan en maak een themadiner “op weg naar (exotische locatie)”. Sluit uw themadiner af met een thema-filmavond of voorgelezen familie.

Kamperen in de tuin of woonkamer. Wil je een volledige vakantie-ervaring in je eigen huis? Waarom zet je geen tent of slaapgerief in je eigen tuin of woonkamer? Maak hetzelfde eten dat je zou kamperen, vertel verhalen met een zaklamp, eet speciale kampeertraktaties en maak herinneringen met wat je hebt. De sleutel om het speciaal te maken, is om all-in te gaan voor uw kinderen en hen te laten zien hoe ze zich kunnen vermaken. Zet telefoons en elektronica weg, doe alle lichten uit en probeer zoveel mogelijk te simuleren hoe kamperen zou zijn! Als je helemaal uit wilt gaan, neem dan overdag wat natuurwandelingen op, bouw een kleine buitenwereld met je wegen over de tuin zoals je zandkastelen op het strand zou doen, en maak een dag vol herinneringen aan huis.

WAY TO PLAY OP DE WEG

Breng je weg naar huis tijdens een vakantie in een harde, watervriendelijke container voor land- en zee-avonturen. Way to play is de perfecte vakantiepartner omdat het compact is om op te bergen en graag speelt op elke locatie of bij elk weer. Vergeet niet om uw wegen volledig te drogen voordat u ze weer opbergt en bewaar ze indien mogelijk zodat ze recht blijven.

Breng je zandkasteelgebouw naar een nieuw niveau. Waytoplay zal een typische speeltijd voor het bouwen van zand veranderen in een episch koninkrijksbouwmeesterwerk. Omdat waytoplay-wegen geweldig zijn in het zand en water, vormen ze een geweldige aanvulling op elk strandspel.

Breng Waytoplay naar de stad. Stop Waytoplay in een tas of tas, zodat je speelgoed met een open einde bij de hand hebt, waar je vakantie-avonturen je ook brengen. Op deze manier kunnen uw kinderen gelukkig blijven terwijl u eet en ontspant met vrienden. Maak een “out and about” tas met wat nieuw of speciaal speelgoed dat bij hun wegen past om nieuwe manieren van spelen te creëren.

Ik hoop dat deze ideeën een aantal creatieve manieren helpen creëren om je Waytoplay-wegen op vakantie te gebruiken, en onthoud dat de favoriete herinneringen van je kind alles zijn waar je ook aan het spelen bent, dus vergeet niet om een ​​paar keer MET hen in het zand te gaan en samen herinneringen opdoen. Niet alleen zal het geven van onverdeelde aandacht hen aanmoedigen om onafhankelijk te spelen op momenten dat je wilt ontspannen (omdat je hun “aandachtsbeker” al hebt gevuld), het zal boekdelen over je prioriteit om ze op te nemen, ervan te genieten, en verlangen om de wereld door hun ogen te zien met minder afleiding en meer verbinding.

Comment here