Ideetjes

Staand en zittend werk afwisselen

Staand en zittend werk afwisselen

Waar de één een staand beroep uitoefent, zit de ander de hele dag. Het enige waarvoor je bij een zittend beroep omhoog komt is een bezoekje aan het toilet, het halen van wat koffie of thee en wellicht de verplaatsing naar een vergaderruimte waar je vervolgens ook weer neerploft in de stoel. Zittend werk is daarom belangrijk om af te wisselen met staand werk. Een zit sta bureau tweedehands is het steuntje wat je hierbij kunt gebruiken. Een zit sta bureau wordt steeds populairder en worden door vele kantoren al aangeschaft. Zeker in dit geval zijn tweedehands artikelen erg populair. Zo kun je voor een leuke prijs al een zit sta bureau aanschaffen en testen of je personeel of jij zelf er wel genoeg gebruik van maakt.

De voordelen van een zit sta bureau

Staand en zittend kantoorwerk afwisselen heeft vele voordelen waar je zelf misschien nog nooit over na hebt gedacht. We delen er graag een paar. Als eerste zorgt een zit sta bureau voor afwisseling in je werkhouding. Zowel de hele dag staan als de hele dag zitten kan belastend zijn voor je rug, schouders en nek. Door gebruik te maken van een zit sta bureau kun je dit eenvoudig met elkaar afwisselen. Daarnaast zorgt staand werk ook voor meer doorbloeding en daardoor een hogere productiviteit. Een goede doorbloeding zorgt voor meer energie en meer energie zorgt ervoor dat het werk sneller wordt uitgevoerd. Zet de zit sta bureau dus in de staan stand wanneer je hier de behoefte aan hebt.

Waar kan ik een tweedehands zit sta bureau kopen?

Ben je ervan overtuigd dat een zit sta bureau is wat je nodig hebt, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op ksb-kantoormeubelen.nl. KSB kantoormeubelen verkoopt tweedehands en nieuwe meubelen. Je kunt de artikelen online bestellen, maar ook langs gaan in één van de twee vestigingen in de buurt van Breda en Den Bosch.

Comment here