Tuin

Soorten meubels voor jouw zwembad

We hebben een aantal leuke ideeën om jouw zwembad om te toveren tot een heerlijk zwemparadijs. Voordat we daar naartoe gaan, is het belangrijk om te weten of je al hebt nagedacht aan de kleuren en thema’s voor in jouw tuin. Welke kleur past het beste bij jouw gekozen thema? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een helder tropisch paradijs, een weelderige groene zen-tuin of een marine strandhuis-sfeer. Als je eenmaal een paar ideeën hebt, kun je je nieuwe (luxe) tuin visualiseren met het beste zwemmeubilair.

Genieten aan het zwembad met jouw ligbed

Een ligbed is een klassiek idee voor een zwembadmeubilair. De beste ligstoelen zijn verstelbaar voor verschillende posities. Dit soort ligstoelen kunnen rechtop gezet worden om je favoriete boek te lezen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om te zonnebaden of een dutje te doen bij het zwembad. Heerlijk toch? Belangrijk is dat je ook goed kijkt naar welk soort materiaal het beste bij jouw tuinidee past. Is dat misschien een aluminium ligbed, wicker ligbed of dan toch een kunststof ligbed bijvoorbeeld?

Introduceer een tuintrolley of een drijvende bak voor in het zwembad

Een ander onmisbaar element is de bekerhouder. Stel je voor dat je met je vrienden ontspant op het pooldeck. Jouw gasten zullen zich waarschijnlijk in de zon koesteren met een koud drankje bij de hand. Daarom bevatten de beste tuinstoelen ook bekerhouders. Vergeet niet om een comfortabel ligkussen te kiezen dat past bij het thema van uw tuin.

Verschuilen onder de parasol

Iedereen in Nederland wilt graag de zon meepakken wanneer het ook kan. Het is dan ook niet raar dat je dan snel verbrandt raakt als je even niet zit op te letten. Daarom is het wel verstandig om een parasol aan te schaffen, zodat je snel uit de zon kan wanneer je voelt dat het toch iets te warm wordt op je huid. Naast de parasol te gebruiken wanneer jij op je ligbed ligt, kan het natuurlijk ook zo zijn dat je het kan gebruiken voor jullie terras met tafel en stoelen. Zo kan je nog lekker buiten werken en de zon niet op jouw laptop laten schijnen. Kan soms nog wel een vervelend zijn als je daardoor niet veel kan zien terwijl je toch moet doorwerken.

Comment here