Tuin

Schaduwdoek op maat, waar moet je opletten?

Je hebt al besloten dat je graag een schaduwdoek wilt aanschaffen en je kan je niet echt vinden in de schaduwdoeken die je momenteel ziet. Je wilt iets unieks dat in jouw tuin past en ook wat sfeer creëert bij jou op je terras. Begrijpelijk, want niet iedereen heeft dezelfde smaak. Heb je er dan al eens over nagedacht om een schaduwdoek op maat te laten maken?

Jouw schaduwdoek op maat

De schaduwdoeken die je hebt gezien, zijn niet degene die jij graag wilt. Onthoud dan waarom jij niet voor die schaduwdoeken kiest. Ligt het aan de kleur, vorm, afmetingen, stijl of misschien het soort schaduwdoek? Hierdoor is het makkelijker om te bepalen wat je dan uiteindelijk wel wilt. Het kan misschien wat extra kosten, maar hoe fijn is het om je eigen schaduwdoek te hebben waar je helemaal tevreden mee bent? Dan kan je juist genieten en dat is ook de bedoeling.

Schaduwdoek waterdicht, wel of niet?

Wanneer je weet wat de afmetingen zijn, welke vorm het moet hebben en ook welke stijl bijvoorbeeld, is het wel handig om ook even te bespreken of jij een schaduwdoek waterdicht wilt hebben ja of te nee. Ga jij nog met een klein buitje buiten zitten of ben jij er zelf niet zo van. Het schaduwdoek is niet 100% waterdicht, maar het is dus bestand tegen een klein buitje en dat kan maar net jouw barbecue avond redden als je dat graag zou willen. Het doel van een schaduwdoek is altijd nog om de hitte te verminderen en weinig zonnestralen er door heen te laten komen. Een schaduwdoek heeft een ademend vermogen en is dus niet bestand tegen grote buien. Een schaduwdoek waterdicht is een groot voordeel, want je kan wel langer blijven zitten en als het echt maar een buitje is van tien minuten is, is het best wel zonde om dan alles van de tafel te halen en naar binnen te brengen.

Comment here