Wonen

Praktische opbergoplossingen voor een georganiseerde keuken en badkamer 

Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om je keuken en badkamer lekker georganiseerd te houden. Het zijn beide voorbeelden van ruimtes die je maar al te vaak gebruikt op een gemiddelde dag en waar je aardig wat spullen op wilt slaan. Om er zeker van te zijn dat het totaalplaatje netjes, schoon en georganiseerd blijft, is het een goed idee om meteen op zoek te gaan naar praktische opbergoplossingen. Hoe je dat het beste aan kunt pakken en waar je zoal op moet letten, bijvoorbeeld tijdens het uitzoeken van de keukens van Wooning, lees je hier. 

Zorg voor lekker veel kastruimte met gesloten kastdeuren 

Je weet het waarschijnlijk maar al te goed. Je kunt eigenlijk nooit genoeg kastruimte hebben. Kies bijvoorbeeld voor een opstelling met gesloten kastdeuren. Hierdoor houdt je je dagelijkse benodigdheden netjes uit het zicht, wat dus voor een opgeruimd geheel zorgt. En hierdoor profiteer je dus weer van een rustig en sereen totaalplaatje in de ruimte bij jou in huis, bijvoorbeeld met de badkamers van Wooning. Dat is natuurlijk het belangrijkste van alles als je graag extra kastruimte in huis wilt gaan halen. 

Maak maximaal gebruik van de hoogte van de ruimte 

Veel mensen denken er niet meteen over na. Maar benut je op dit  moment ook al de maximale hoogte van de ruimte? Is dit niet het geval, dan is het natuurlijk de hoogste tijd om daar snel een keer verandering in aan te gaan brengen. Kies bijvoorbeeld voor ruime bovenkasten in de keuken en kies voor een wandmeubel dat reikt tot aan het plafond in de badkamer. Je maakt hierdoor dus optimaal gebruik van iedere vierkante meter en je geniet meteen van veel meer kastruimte. Tip! Investeer altijd in kastruimte die overeenkomt met de stijl van de keuken of de badkamer. Hierdoor voorkom je dat het interieur een allegaartje gaat worden en dat het mooi met elkaar in balans is. 

Organizers in kasten kunnen een wereld van verschil  maken 

Heb je eenmaal de nodige kastruimte gekocht voor je eigen keuken of badkamer? Denk dan ook nog eens na of je nog de nodige organizers nodig gaat hebben. Deze kunnen namelijk een wereld van verschil maken. Iedere lade oogt meteen vele malen netter en je voorkomt sneller dat je spullen kwijt kan raken. Al met al is dit een erg goede investering waar je dus enorm veel plezier aan kunt beleven. 

Comment here