Interieur

Ontdek de wereld van mangohouten tafels

Mangohouten tafels – denk bijvoorbeeld aan een mango eettafel met rond blad – zijn vandaag de dag niet meer weg te denken op woonboulevards. Dat is niet geheel verrassend, want deze betaalbare tafels, gemaakt van exotisch en duurzaam mangohout, brengen een unieke charme en warmte in elke ruimte in huis. Ze tillen je interieur naar een hoger niveau, op een manier zoals geen enkele andere houtsoort dat zou kunnen doen.

Mangohouten tafels vind je in allerlei vormen:

  • Ronde eettafels: aan een ronde eettafel is het saamhorigheidsgevoel hoog, omdat iedereen evenveel zicht heeft op elkaar. Daarnaast is een ronde eettafel perfect voor kleine ruimtes vanwege het ontbreken van hoeken.
  • Ovale eettafels: een ovale tafel voegt het beste van twee werelden samen. Aan de ene kant is er door het ruime oppervlak genoeg ruimte om te zitten en aan de andere kant zorgt de ronde vorm ervoor dat de tafel veiliger is en minder ruimte in beslag neemt.
  • Rechthoekige eettafels: deze tafels bieden meer zitplekken dan bij een ronde of ovale variant en zijn makkelijk tegen een muur te schuiven.
  • Bijzettafels: deze compacte tafeltjes zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk verplaatst worden naar verschillende delen van het huis, zoals naast de bank, in de leeshoek of naast je bed. Daarnaast zijn ze ideaal om planten, foto’s of andere decoratieve voorwerpen op te plaatsen.
  • Sidetables: deze smalle tafel met vaak een paar lades is het perfecte meubel om een kale gang of smalle ruimte aan te kleden. De tafels zijn een stijlvolle oplossing om jouw sleutels, portemonnee, oplaadkabels of andere belangrijke items op te bergen, zodra je de voordeur bent gepasseerd.
  • Salontafels: het centrale punt van de zithoek en daarom onmisbaar. Door hun stevige constructie en prachtige houtnerven, zijn mangohouten salontafels niet alleen een handige plek om drankjes, de afstandsbediening of een boek weg te leggen, maar zijn ze ook een decoratieve aanvulling op het interieur.
  • Bureaus: met een bureau van mangohout creëer je een inspirerende werkruimte. Het hout zorgt voor een rustige, uitnodigende omgeving, wat de productiviteit en creativiteit ten goede komt.

De verscheidenheid aan mangohouten tafels maakt het gemakkelijk om een meubel te vinden dat bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan een natuurlijke inrichting of juist een industriële stijl ambieert, mangohouten tafels kunnen de perfecte aanvulling zijn op jouw huis. Wellicht staat er binnenkort een mango hout salontafel, of een van de andere tafels, in jouw woonkamer te stralen.

Comment here