Wonen

Moderne maatwerk deuren

Heb je een deuropening, grote ruimte of kozijn waar je wat mee wilt doen, maar nog niet weet wat? Je kunt ervoor kiezen om een stalen deur op maat te laten maken. De stalen deur zie je niet voor niets steeds vaker terugkomen: hij past namelijk in ieder interieur. Dus of je nu van landelijk of industrieel houdt, een stalen deur op maat is een unieke toevoeging aan je interieur!

Waarom een deur op maat?

Heb je je woonkamer en eetkamer in 1 ruimte of heb je een opdekdeur of stompe deur die je niet mooi meer vindt? Je kunt ervoor kiezen om jouw situatie zo aan te passen, zodat er een standaard wand of deur in geplaatst kan worden. Kies je ervoor om jouw situatie aan te passen, dan zal je een (kleine) verbouwing moeten plannen. Tegenwoordig kunnen veel producten, zoals wanden en deuren, op maat gemaakt worden voor jouw situatie. Het voordeel hiervan is dat er geen verbouwing hoeft plaats te vinden.

Stalen deuren

Wil je een wand of roomdivider, maar liever geen ruimte of licht verliezen? Een stalen deur met glas is dan een goede optie. Hierdoor blijf je beide ruimtes in het oog houden én heb je maximale lichtinval. Een stalen binnendeur kan geheel op maat gemaakt worden voor jouw sparing. Hoewel je bij een stalen deur snel aan een industrieel interieur denkt, past hij eigenlijk in elk interieur. Als je van een landelijk interieur houdt, kun je de profielen zo fijn mogelijk houden. Daarnaast kun je tegenwoordig ook voor een witte, stalen deur kiezen voor een frissere uitstraling.

Verschillende type deuren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een stalen deur op maat? Er zijn verschillende type deuren waaruit je kunt kiezen. Zo heb je de mogelijkheid om een roomdivider of wand te kiezen. Bijvoorbeeld in combinatie met een scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur. Voor kleinere deuropeningen of sparingen heb je de mogelijkheid om een enkele of dubbele stalen schuifdeur of stalen taatsdeur te kiezen. En wist je dat je ook de deur in jouw bestaande kozijn kunt vervangen door een stalen look deur?

Comment here