Geen categorie

Me time! Een ontspannende avond thuis

Thuisblijven luidt het advies. Restaurants, café en alle openbare gelegenheden zijn dicht. Dit is het perfecte moment om tijd voor jezelf te nemen en thuis te blijven. Aangezien thuisblijven verplicht is, kan je niet veel anders doen. En daarom kan je er maar het beste van maken. Hier vind je de beste tips voor een ontspannen avond thuis.

Zet je telefoon uit

De eerste tip is om je telefoon uit te zetten. Je kan niet een ontspannen avond hebben als je telkens berichtjes ontvangt. Probeer daarom je telefoon zo lang mogelijk uit te zetten.

Neem een lekker bad

Als je een bad hebt is dit de ultieme manier van ontspanning. Steek een paar kaarsjes aan en zet je favoriete muziek op. Voeg wat badolie of een bad bomb toe van de vegan shop voor nog meer ontspanning. De bad bomb lemon brengt zonneschijn en frisheid in het bad met stimulerende oliën. In tegenstelling tot andere Bad Bomb is deze 100% veilig voor al je lichaamsdelen.

Srub, srub en srubben

Het is normaal dat je huid tijdens koudere maanden trekkerig en jeukerig aanvoelt. Doordat de verwarming overal aan staat daalt de luchtvochtigheid. Zeker nu we tijdens Corona veel thuis zitten kan je huid extra droog worden. Het is daarom belangrijk om je huid een á twee keer te scrubben en je dode huidcellen te verwijderen. Neem tijdens deze ontspannen avond hier de tijd voor.

Comfortabele outfit

Nadat je lekker in bad hebt gezeten of een langere douche hebt genomen is het essentieel om je meest comfortabele outfit aan te trekken. Zorg ook voor lekkere panstoffels of warme sokken.

Nadat je jezelf hebt gereinigd en jezelf een comfortabele outfit hebt aangemeten is het tijd voor een gezichtsmasker. Kies voor een hydraterend masker. Dat kan je gezicht wel gebruiken in deze tijd. In de tijd dat het masker kan intrekken is het tijd om voor jezelf een lekkere kop thee te maken. Zoek een fijn plekje in je huis, zoals in bed. Dekentje erbij, voeten omhoog en ontspannen maar!

Comment here