Geen categorie

Met een goed gevoel genieten van de lekkerste koffie van De Koffiejongens

Het is voor veel mensen de ideale start van de dag: in je mooie huis even rustig zitten met een kopje verse koffie. Veel mensen maken hierbij gebruik van de welbekende Nespresso-automaat, die in een groot aantal huizen in Nederland terug te vinden is. Ook de redactie van Huizenhoek.nl maakt met veel plezier gebruik van deze automaat. Het is door de jaren heen bijna een onmisbaar onderdeel van je inrichting geworden. Niet verwonderlijk, want je zet hiermee heel eenvoudig een heerlijk kopje koffie. Daarbij heb je dan ook nog eens de keuze uit een groot aantal verschillende koffiesoorten. Je zou denken dat er niks is om hierop aan te merken, alleen… de cupjes zelf zijn vaak gemaakt van aluminium en zodoende niet erg milieuvriendelijk. Het Nederlandse bedrijf De Koffiejongens heeft hier de ideale oplossing voor: echt lekkere koffie, in Nespresso-cupjes gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Zo geniet je bijvoorbeeld van een heerlijke lungo, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over hoe lang het milieu erover doet om jouw koffiecupje af te breken.

De Koffiejongens willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij zonder vervelende nasmaak geniet van een heerlijk kopje koffie. Koffie waarbij niet alleen de cupjes van afbreekbaar materiaal zijn gemaakt, maar die daarnaast ook nog eens Rainforest Alliance gecertificeerd is. Zullen we het nog mooier maken? Deze koffie wordt na een bestelling (indien mogelijk) lopend of met de fiets bij je afgeleverd. Milieuvriendelijker kan het allemaal niet!

Koffiecups waarbij niet alleen de koffie biologisch is

De Koffiejongens willen met hun koffie een verschil maken. Niet alleen door jou optimaal te laten genieten van je dagelijkse kopjes koffie, maar door ook zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Vandaar de biologisch afbreekbare koffiecups. Deze zijn 100% biologisch afbreekbaar en mogen na gebruik zo de GFT-bak in, of op de composthoop. Daar heb jij geen omkijken meer naar, maar het milieu ook niet. De Koffiejongens dragen zo hun steentje bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Koffie die eerlijk is voor de koffieboeren

Milieuvriendelijke koffiecups is niet het enige waar de Koffiejongens zich mee bezig houden. Ze staan namelijk ook garant voor een eerlijke vergoeding voor de koffieboeren waar ze hun koffiebonen vandaan halen. Dit doen ze via de Rainforest Alliance, die ervoor zorgt dat de koffieboeren en hun families onder betere omstandigheden kunnen leven. Dit zijn koffieboeren die hun bonen ook nog eens telen met respect voor de natuur. Zo dragen ze hun steentje bij aan de bescherming van de regenwouden.

En dat allemaal in zes lekkere smaken

Het is natuurlijk mooi dat De Koffiejongens zo goed hun best doen voor het milieu, maar dat zou weinig uitmaken als de koffie niet lekker is. Geen zorgen: de mensen van De Koffiejongens zijn allemaal echte koffieliefhebbers en doen er zodoende hun best voor om ervoor te zorgen dat hun koffie goed in de smaak valt. Het bedrijf heeft zes verschillende smaken in het assortiment: Lungo, Lungo Forte, Lungo Extra Forte, Espresso, Ristretto en Decaf. Met deze opties bedienen De Koffiejongens het hele smaakspectrum. Houd jij bijvoorbeeld van koffie die echt binnenkomt, dan is Lungo Extra Forte jouw smaak. Heb je het meer op koffie die aanvoelt als een warm bad voor je smaakpapillen, dan is Lungo Forte een betere keuze. Maar welke koffie je ook kiest, deze is altijd met zorg en liefde voor je samengesteld.

Laat die lekkere koffie bij je thuis bezorgen

Nieuwsgierig geworden naar de koffie van De Koffiejongens? Deze bestel je eenvoudig online. Kies ervoor om bijvoorbeeld een proefpakket op te laten sturen en zo kennis te maken. Of ga voor een abonnement, waarbij je elke maand een nieuwe voorraad geleverd krijgt. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je zonder koffie komt te zitten.

Comment here