Tuin

Maak jij jouw eigen meubels?

Ben jij zo’n handige Harry die geen twee linkerhanden heeft en juist vele mooie dingen in elkaar kan zetten? Als jij daar je beroep van hebt gemaakt, dat kan natuurlijk ook. Wat begon als hobby, kan je vaak ook je eigen bedrijfje van maken. Maar heb jij er weleens over nagedacht of jij zelf misschien eens wat meubels zelf zou kunnen maken? Het is hartstikke leuk om iets zelf te maken en dan ook in jouw huis te plaatsen. Het is wel iets waar jouw bloed, zweet en tranen heeft gezeten en waar je ontzettend trots op mag zijn. Dus heb jij er al eens over nagedacht?

Een heerlijk bed

Je kan je eigen bed maken, hoe zou jij dat vinden? Het is misschien wel een hele grote uitdaging, maar het is maar net of je ook de motivatie hebt om te zeggen: “Go big or go home!”. Dat is aan jezelf. Kijk, je kan alleen het frame maken van stalen buis en dan de rest door iemand anders laten doen. Het is maar net wat jij wilt en wat jij zou willen doen. Maar wie zegt er nou: “Ik heb mijn eigen bed in elkaar getimmerd en het ligt heerlijk!”. Het geeft wel echt een kick en misschien ga je hierna wel met andere meubels aan de gang.

Een set stoelen voor jou en voor jou

Het is niet verkeerd om met kleinere dingen te beginnen dan een bed. Je kan voor een stoel gaan of meerdere stoelen, want wanneer je er een hebt gemaakt, kan je daarna nog wel een paar meer maken. Je kan bijvoorbeeld stoelen maken van aluminium profielen en aluminium buizen. Daarna doe je er een likje verf over, misschien nog een kussentje op de zitvlak liggen, en dan heb je gewoon een set stoelen die jezelf hebt gemaakt.

Comment here