Geen categorie

Hoe richt je je winkel veilig in?

Dagelijks ontvangt je winkel veel klanten, wat de inrichting ervan een belangrijk aspect maakt. Je zaak moet niet alleen uitnodigend en gastvrij zijn, maar ook de veiligheid van klanten, personeel en het interieur garanderen. In dit artikel lees je over Mapro B.V’, een bedrijf dat een breed scala aan producten levert die bijdragen aan een veiligere omgeving en daarnaast ook bijdragen aan het uiterlijk van je interieur. Het assortiment van Mapro omvat onder andere antislipmatten, entreematten, wand- en hoekbeschermers, deurbeschermers, en anti slip trapproducten.

Benieuwd naar deze producten? Ontdek meer in de rest van het artikel!

Waarom zijn goede entreematten in je winkel belangrijk?

Het belang van entreematten in je winkel is niet te onderschatten. Ze vormen de eerste indruk van klanten over je zaak en dragen bij aan een gastvrije sfeer. Maar hun functie gaat verder dan alleen een warm welkom: ze zijn een belangrijk onderdeel van het handhaven van een schone en nette omgeving. Ongeveer 80-90% van het vuil en vocht dat aan de schoenzolen van klanten kleeft, wordt door entreematten opgevangen. De entree- en logomatten van Mapro zijn specifiek ontworpen om schoenen effectief te reinigen. Dit zorgt ervoor dat je winkel niet alleen uitnodigend, maar ook hygiënisch blijft.

Zo maak je je winkel toegankelijk

Als eigenaar van een winkel in Nederland heb je de verantwoordelijkheid om jouw zaak toegankelijk te maken voor iedereen, inclusief personen met een handicap. Denk hierbij aan mensen die slechtziend zijn of moeite hebben met lopen. Het is belangrijk dat je producten kiest die niet alleen ondersteuning bieden aan bezoekers met een visuele beperking, maar ook aan alle klanten om veilig en gemakkelijk door je winkel te navigeren. Dit vermindert het risico op ongelukken. Overweeg het gebruik van geleidelijnen, podotactiele noppen voor blindengeleiding, producten voor trapveiligheid (zoals een leuning beschermer of trapneus) en antislipmaterialen, zowel voor binnen als buiten.

Het belang van een goede muurbescherming in je winkel

Wist je dat je klanten bijna 80% van hun aankopen pas in de winkel uitkiezen? Daarom is het cruciaal dat je winkel er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Klanten neigen naar het kopen van kwaliteitsproducten in een nette omgeving, wat hun perceptie van de aangeboden producten positief beïnvloedt. Een onverzorgde of verouderde uitstraling kan daarentegen leiden tot negatieve associaties over je producten, zelfs als deze van hoge kwaliteit zijn.

In drukke winkels speelt muurbescherming een sleutelrol. De muurbeschermingsproducten van Mapro helpen beschadigingen aan je wanden voorkomen, wat resulteert in minder onderhoud en een blijvend mooie uitstraling van je winkelinterieur. Heb je behoefte aan persoonlijk advies over de optimale inrichting van jouw winkel? Aarzel dan niet en neem contact op met de experts van Mapro B.V.

Comment here