Tuin

Hoe jij tuinmeubels kunt kiezen

In de zomer wordt jouw tuin een extra ruimte waar jij kan ontspannen, dineren of entertainen. En net als jouw huis heeft jouw tuin een eigen karakter, dus het is belangrijk om stukken te kiezen die passen bij de beschikbare ruimte. Als het gaat om het kiezen van tuinmeubilair, is zelfs de kleinste buitenoase een aantal stijlvolle meubels waard. Van een balkon in de stad tot een ongerept gazon in de buitenwijken, we nemen je mee door Britse huizen en tuinen om je te helpen bij het vinden van tuinmeubilair dat past.

Welk tuinmeubilair past op een balkon?

Wonen in het stadscentrum, met al zijn voordelen, betekent vaak compromissen sluiten op jouw buitenruimte. Als je echter het geluk hebt om in een flat te wonen met een balkon of terras, is het belangrijk om er het beste van te maken. Stapelbaar of opvouwbaar tuinmeubilair is een slimme oplossing voor uw ruimtelijke tekortkomingen: een metalen tafel en stoelen voor twee passen zelfs op de kleinste balkons, terwijl een buiteneetset waar de stoelen onder de tafel kunnen worden genest, een goede investering is voor een groter dakterras.

Als er geen ruimte is voor een eettafel en stoelen, dan is een comfortabele fauteuil (of twee) in combinatie met een bijzettafel een must. Met kleinere balkons of dakterrassen zijn het de accessoires die het naar een ander niveau tillen.

Hoe kan ik een kleine terrastuin inrichten?

Heb je een kleine tuin maar je weet niet helemaal hoe je die wilt inrichten? Geen probleem, je moet er goed voor zorgen dat je de afmetingen weet, zodat je natuurlijk weet hoeveel speelruimte je hebt. Daarna kan je eens gaan rond kijken op pagina’s, zoals Pinterest, om wat inspiratie op te doen. Wanneer je ongeveer weet wat je wilt, ga je eens lekker een tuincentra of meubelzaak in om te kijken of zij misschien hebben wat je zoekt. Je kan ook online kijken, want je kan bijvoorbeeld ligbed tuin, strandbedden en loungesets online kopen. Het is maar net wat jij handig vindt.

Comment here