Geen categorie

Hoe heb je de beste nachtrust

Slaap je niet zo goed? Maar als dit niet werkt kun je misschien beter een anti snurk beugel kopen. Deze kan je gegarandeerd goed laten slapen. Zou je beter willen slapen? Beter in slaap komen en beter in slaap blijven? Wij geven je hier wat tips.

Snurken

Het zou kunnen dat je wakker wordt of niet goed slaapt omdat je snurkt. Dus wat je kan proberen te doen is om op je zij te liggen in plaats van op je rug. Je kunt speciale kussens kopen die je ook ondersteunen als je probeert te slapen op je buik. Blauw licht

We weten inmiddels ook dat onze schermen heel slecht is voor onze nachtrust. Dus als je TV kijkt voor het slapen gaan dan slaap je waarschijnlijk minder goed. Ook werken op je laptop tot te laat in de avond kan schadelijk zijn. Maar zelfs van je kleine mobiele telefoon komt licht wat heel slecht is voor je slaap. Dus geen candy crush voor het slapen gaan! Het komt namelijk omdat er uit onze schermen blauw licht komt, hierdoor denkt ons brein dat het nog nacht is gaat hij niet het stofje aanmaken waardoor we slapen. Pak dus vooral een lekker boek erbij in plaats van een serie te kijken voor het slapen. Je kunt ook een tijdschrift lezen of een puzzel doen bijvoorbeeld.

Kamillethee in plaats van wijn

Van alcohol slaap je vaak niet even diep en even goed door dus je moet dat ontwijken. Een wijntje of twee voor het slapen kan je rust en ritme heel erg verstoren. Daarnaast denken sommige artsen ook dat het snurken kan verergeren. Dus neem eerder een ontspannend kopje thee bij je boek. Vooral Kamillethee is bewezen heel ontspannen en goed voor je te zijn. Probeer dit en je zult vast veel beter slapen!

Comment here