Ideetjes

Hoe creëer je een industriële keuken op maat? Tips en inspiratie 

Is het de hoogste tijd om je keuken binnenkort een leuke make-over te geven? Dan ben je op dit moment vast en zeker erg druk op zoek naar de nodige inspiratie. Want de mogelijkheden op het gebied van het ontwerpen van een keuken lijken oneindig te zijn. Een geliefde trend, die ook nog eens erg makkelijk in ieder type woning door te voeren is, is de industriële woonstijl. En gaat je hart sneller kloppen van een keuken in een industriële stijl? Kies dan voor een prachtig design op maat. Hoe je dat het beste aan kunt pakken, lees je hier. 

Maak gebruik van robuuste en stoere materialen 

Het gebruik van robuuste en stoere materialen is wat een keuken in een industriële stijl kenmerkt. Je kunt daarbij denken aan materialen zoals staal, een donkere kleur hout en RVS. Het zijn allemaal voorbeelden van materialen met een extreem hoge duurzaamheid. Hierdoor weet je dus altijd zeker dat je industriële keuken voor een enorm lange tijd mee kan gaan. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten, want de keuken moet bestand zijn tegen een stootje. 

Kies voor zwarte accenten in de keuken 

Wist je dat het gebruik van zwarte accenten in de keuken ook bijzonder geschikt is voor een design in een industriële stijl? Je kunt hierbij denken aan handvatten, wandplankjes of een stoere zwarte kraan. Door een aantal accenten in het zwart uit te voeren, zorg je voor kracht van herhaling. En dat zorgt vervolgens weer voor een rustig totaalplaatje. Ben je op dit moment vooral erg benieuwd naar alle accenten die in het zwart te verkrijgen zijn? Gelukkig is er online meer dan genoeg inspiratie die je op kunt doen. 

Het creëren van een keuken op maat kun je erg makkelijk online doen 

Vandaag de dag kun je je eigen keuken ontwerpen erg makkelijk online doen. Hierdoor krijg je meteen een erg goed beeld van alle stijlen waar je uit kunt kiezen. En heb je het design van je dromen gemaakt? Dan is het altijd even een goed idee om een bezoek te brengen aan een fysieke keukenwinkel. Hier kijken ze of het design dat je uit hebt gemaakt ook echt te realiseren is en er wordt altijd met je meegedacht. Hierdoor kom je dus ook nooit meer voor gekke verrassingen te staan tijdens het plaatsen van de keuken. 

Comment here