IdeetjesInterieurWonen

Hoe bepaal je het type van je wijnkoelkast?

Als je ervan overtuigd bent dat je een wijnkoelkast gaat kopen, is het belangrijk dat je de juiste kiest. Hieronder vind je een aantal aspecten die van belang zijn bij het kiezen van de juiste wijnkoelkast. 

Bergt u horizontaal, verticaal of onder een hoek op?

Afhankelijk van het type wijnklimaatkast kunt u wijnflessen liggend, staand of gekanteld bewaren. Sommige wijnkasten kunnen gecombineerd worden. Afgezien van de extra ruimte die flessen onder een hoek innemen, is de optie om flessen plat, liggend of staand op te bergen een persoonlijke keuze. Een paar flessen wijn op een schuine plank met een duidelijk leesbaar etiket is bijvoorbeeld een mooie uitstalling, terwijl flessen liggend opbergen betekent dat er meer flessen kunnen worden opgeborgen. Zorg er dus voor dat u rekening houdt met uw persoonlijke voorkeuren voor het bewaren van wijnflessen. 

Indeling en uitstraling van de wijnkoelkast

Naast een aantal praktische aspecten is ook het uiterlijk van de wijnkoelkast van belang bij het kiezen van de juiste wijnkoelkast. Er zijn veel opties als het gaat om het uiterlijk van uw wijnkoelkast. Zo zijn wijnkoelkasten verkrijgbaar in zwart, zilver of wit, en sommige zelfs in bruin- of blauwtinten. U kunt ook het handvat van een wijnkast kiezen volgens uw wensen. Er zijn zwarte handgrepen, roestvrijstalen handgrepen en er zijn wijnkoelkasten die openen met push-to-open technologie (geen handgreep). Bovendien hebben de meeste wijnkoelkasten houten leggers, maar er zijn ook wijnkoelkasten met verchroomde leggers. Kijk dus goed rond om te zien waar uw voorkeur naar uitgaat wat betreft het uiterlijk van de wijnkoelkast.

Mijn-Wijnkoelkast helpt u graag met het vinden van de juiste wijnkoelkast

Voor een uitgebreid assortiment wijnkoelkasten kunt u een kijkje nemen op de website van Mijn-Wijnkoelkast. Zij zijn gespecialiseerd in wijnkoeling en helpen u graag aan de juiste wijnkoelkast. De combinatie tussen hun aanbod en passend advies hebben ze al veel klanten blij kunnen maken met een wijnkoelkast. Kortom, een aanrader!

Comment here