Decoratie

Hier moet je aan denken bij de aankoop van raamdecoratie voor grote ramen

Ook voor grote raampartijen ben je bij ons aan het juiste adres om raamdecoratie te kopen. We hebben een groot assortiment aan raamdecoratie voor zowel binnen als buiten het huis! Staat de juiste maat niet tussen de standaardproducten? Dan kun je altijd maatwerk aanvragen. Wij komen zelfs bij je thuis om jou bij het inmeten te helpen.

Maatwerk van zonwering

Passen de standaard producten van zonwering niet op of voor jouw raampartij? Dan kijken we graag met je mee voor mogelijk maatwerk. Onze producten die op maat gemaakt worden zijn van topkwaliteit! Wij maken de producten van A tot Z helemaal zelf. Dit begint met het inmeten van de maten van de raamdecoratie. Via het contactformulier kun je een offerte opvragen. We hebben dan globaal de maten nodig waar het om gaat, de definitieve maten volgen later. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, komt een van onze vakkundige adviseurs bij jou thuis langs om de maten op te meten en definitief in te voeren.

Waar let je op bij raamdecoratie voor grote ramen?

Wanneer jouw woning grote ramen en/of deuren heeft, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten bij het kiezen van raamdecoratie. Je dient de functies van de ramen vast te stellen: zit het raam vast of kan het nog open door middel van een kiep-of draaisysteem? Je moet het raam nog wel kunnen gebruiken als de raamdecoratie er eenmaal voor hangt. Daarnaast moet je nadenken over hoeveel licht je naar binnen wilt laten komen en in hoeverre je dit nog wilt reguleren. Met houten jaloezieën heb je meer mogelijkheden om meer of minder licht binnen te laten, dan standaard gordijnen.

Welke raamdecoratie is geschikt voor grote ramen?

In eerste instantie zijn plissés erg geschikt als raamdecoratie voor grote ramen. Je kunt meerdere plissés naast elkaar hangen, maar door de uitlijning lijkt het één geheel. Houten jaloezieën zijn ook geschikt voor grote ramen. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en door de kanteling van lamellen bepaal je zelf de lichtinval. Ook hier kun je meerdere jaloezieën naast elkaar hangen voor een groot raam. Gordijnen kunnen makkelijk op maat gemaakt worden en zijn daarom ook geschikt voor grote raampartijen. Met maatwerk kun je zelf de uitstraling en stijl van de gordijnen bepalen. Zo richt je jouw huis in helemaal naar jouw smaak. Als laatste opties zijn shutters en vouwgordijnen ook erg geschikt. Beiden zijn op meters breed te installeren. Ze geven een knusse uitstraling en vooral met shutters kun je veel privacy creëren.

Service van de Inhuisplaza zonweringsspecialist

Op onze website kun je gemakkelijk raamdecoratie kopen. Producten met standaardmaten en -kleuren zijn genoeg op voorraad, waardoor ze direct leverbaar zijn. Wanneer je maatwerk opvraagt, moet je rekening houden met een langere levertijd omdat de producten nog gemaakt worden op basis van jouw wensen. Wanneer je de bestelling eenmaal geplaatst hebt, zorgen wij ervoor dat deze bij jou thuis wordt afgeleverd. Bij zonweringproducten kunnen wij je ook helpen de raamdecoratie te monteren.

Comment here