Geen categorie

Het meest creatieve speelgoed

Is je kind graag creatief bezig en vind hij of zij het leuk om bijvoorbeeld te kleuren of met washimals bezig te zijn. Dan is het speelgoed van crayola ideaal. Het merk staat bekend om de vele kleurtjes, kleurkoffers en glitters. Het garandeert uren speelplezier. Wat voor soort crayola speelgoed is er eigenlijk? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Allereerst de crayola washimals. Hierbij met je kind de schattige diertjes verzorgen. Daarnaast kan je kind de diertjes inkleuren en printjes geven met de bijgeleverde viltstiften. Zijn de diertjes helemaal ingekleurd of wil je toch een ander kleurtje of printje? Geen probleem, je kunt de dieren gemakkelijk schoon maken door ze af te spoelen met water. De stiften zijn ook afwasbaar, zo is alles mooi schoon wanneer je kind(eren) klaar zijn met spelen. Daarnaast zijn ook de kleding die de dieren aan kunnen afwasbaar. Zo kun je de volgende weer helemaal schoon beginnen.

Naast de crayola washimals is er ook de crayola color wonder lijn. Dit zijn pakketten met een uniek kleurassortiment, stiften en kleurboeken. Er zijn verschillende thema’s, zo is er bijvoorbeeld het crayola colow wonder Frozen kleurbox of de Bumba box. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om de leukste creaties te maken. De stiften zijn speciaal gemaakt voor het color wonder tekenblok. Op de meeste oppervlakten is de inkt onzichtbaar, maar op het tekenblok laat het een super mooie kleur zien. De crayola color wonder producten zijn voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is ideaal voor kinderen die moeite hebben om binnen de lijntjes te kleuren en voor kinderen die heel graag creatief bezig zijn. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om vlekken in de kleding of meubels, omdat de inkt alleen zichtbaar is op het speciale papier. Hierdoor kan je kind al zijn of haar creativiteit kwijt.

Comment here