Geen categorieIdeetjesWonen

Het inschakelen van een incasso jurist

Het inschakelen van een incasso jurist

Velen hebben vast het woord ‘incasso’ al een keer gehoord. Maar wat houdt het precies in?

Incasso betekent dat jij als organisatie een instantie het recht geeft om eventuele openstaande vorderingen van jou te incasseren. Hiervoor schakel je vaak een gerechtsdeurwaarder of een jurist incasso in.

Incasso juristen

Incasso juristen zijn gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen. Dit gaat op een professionele werkwijze waarbij zij jou als bedrijf advies kunnen geven over hoe verder te handelen. Incasso juristen zijn zeer flexibel in hun werkzaamheden en zijn niet gebonden. Het bijgestaan worden door een incasso jurist zorgt ervoor dat het inschakelen van een advocaat niet altijd nodig is.

Aanspreekpunt

Door het hele proces van het incasseren van de vordering, is een incasso jurist een vast aanspreekpunt. Je kunt bij hem of haar terecht voor vragen, advies en om eventueel een beroep te doen op de jurist. Deze kan ook een advies uitbrengen met betrekking tot de situatie wanneer een debiteur weigert om de zaak in behandeling te nemen. Er wordt dan bepaald hoe het dossier verder opgepakt moet worden en of er een rechter bij betrokken moet worden.  

Waar kun je een incasso jurist inschakelen?

Maar hoe vind je een incasso jurist? En waar kun je naartoe om deze in te schakelen? Een zeer betrouwbaar bedrijf is bijvoorbeeld AGIN Otten. AGIN Otten heeft veel professionele gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten in dienst. Wanneer je op zoek bent naar een incasso jurist die samen met jou het hele traject doorloopt en jou bijstaat in je zaak, kun je bij deze organisatie terecht.

Je kunt eenvoudig je opdracht indienen door het formulier op de site in te vullen. Er moeten een aantal relevante gegevens ingevuld worden en jij krijgt de kans om bewijsstukken in te dienen door middel van het uploaden van bestanden. Vervolgens wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door AGIN Otten om een afspraak in te plannen en aan de slag te gaan met jouw zaak.

Comment here