Ideetjes

Geniet van het mooie Nederland in EuroParcs resort Poort van Amsterdam!

Nederland wordt door velen gezien als een saai land. In tegenstelling tot Duitsland en Frankrijk, is ons landschap niet bedekt met prachtige bergen en bossen, maar met boerderijen en tulpenvelden. Maar om te zeggen dat Nederland een lelijk land is, is niet terecht.

Zo heeft ons kleine landje genoeg steden die enorm populair zijn onder toeristen. En vergeet zeker niet de Veluwe niet. Amsterdam wordt natuurlijk veruit het meest bezocht, ook door Nederlanders zelf. Wil jij eens een keer op vakantie in eigen land? Boek dan een vakantiehuisje in EuroParcs resort Poort van Amsterdam!

Faciliteiten op het park en in de nabije omgeving

Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven deze vakantie, is EuroParcs resort Poort van Amsterdam dé perfecte oplossing. Dit park biedt je een uitgebreide keuze uit meerdere luxe huisjes om jouw tijd van huis goed te kunnen besteden. Het park ligt direct aan de Zuiderzee, wat betekent dat je vanuit jouw vakantiehuisje een prachtig uitzicht hebt over het water.

Op slechts tien minuten rijden van het park, kom je in het gezellige Volendam of Marken terecht. Hier kun je uitgebreid shoppen op de oud-Hollandse markten terwijl de mensen in ouderwetse klederdracht rondlopen.

Heb je geen zin om op pad te gaan? Op het park zelf is ook genoeg te doen! EuroParcs resort Poort van Amsterdam  is namelijk uitgerust met genoeg faciliteiten voor mensen die liever een dagje achterover gaan zitten om van hun vrije tijd te genieten. Zo kun je jezelf trakteren op een dagje in het wellness center of kun je heerlijk uit eten gaan bij één van de restaurants.

Een vakantiehuisje kopen?

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje waar je naartoe kan gaan wanneer je wil? Dan kan je er een kopen! EuroParcs resort Poort van Amsterdam biedt namelijk diverse huisjes aan die te koop staan. Op dit moment zijn er drie verblijven waar je uit kan kiezen waarin plaats is voor 6, 8 en 12 personen. Zou je een kijkje binnenin de huisjes willen nemen? Neem dan contact op met de aankoopadviseur en breng een bezoek aan EuroParcs resort Poort van Amsterdam.

Comment here