Tuin

Een trampoline in je tuin? Goed idee!

Een kleiner formaat is minder aantrekkelijk omdat er minder mensen op de trampoline zullen zitten. Het grote voordeel van de trampoline in een tuin is echter dat je met anderen kunt spelen. Wees echter voorzichtig, fabrikanten adviseren echter vaak slechts één persoon tegelijk op de trampoline. Leer van tevoren meer over je trampoline. Door te kiezen voor een trampoline met deze capaciteit kunnen ouders bovendien ook met hun kind spelen omdat het maximale draagvermogen rond de 100 kg ligt. En dus kunt u ervan genieten en momenten van medeplichtigheid delen en spelen met uw kinderen. Ten slotte zorgt het feit dat de trampoline zwaarder is, voor een betere weerstand tegen windstoten. Hoe zwaarder de kindertrampoline, hoe kleiner de kans dat hij wegvliegt (zoals een parasol). De breedte van de trampoline 3m of 305 cm (of meer) is dan ook een ideaal formaat om de kindertrampoline te kopen.

Zowel grote als kleine trampolines zijn verkrijgbaar bij etantrampolines.com. Beide formaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Uiteraard de klassieke ronde vorm. Maar overweeg ook zeker om een rechthoekige trampoline te kopen.

Wij adviseren de aanschaf van een grote trampoline van minimaal 3m of 305cm. De trampoline is namelijk een spel dat door meerdere personen gespeeld kan worden, voor kinderen vanaf 3 jaar (onder begeleiding van een volwassene). Zelfs in de tienerjaren is de trampoline populair. Kinderen spelen graag samen op een trampoline. Als je een kleinere trampoline neemt, kunnen je kinderen teleurgesteld zijn en ruzie maken over de trampoline. En niet samen kunnen spelen. Je kleinere trampoline kan dan worden gemeden! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de showroom of bekijk het assortiment online. Uiteraard staan de specialisten klaar om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Comment here