Ideetjes

Een heerlijk hapje eten in Ibiza 

In Ibiza kun je terecht bij romantische restaurants. De romantische restaurants Ibiza hebben veel verschillende gerechten. Een van de bekende restaurants is XaXa Ibiza. Dit restaurant werd in 2017 door twee Nederlands, namelijk Wesley Sneijder en Yolanthe Cabeau. Het restaurant is te vinden bij het strand van Cala Tarida. Binnen in het restaurant zie je volop wit en het is strak aangekleed. Wesley en Yolanthe hebben hiervoor gekozen omdat het entertainment goed te zien moet zijn in het donker. In het restaurant kun je terecht voor verschillende gerechten uit de Mediterrane keuken, maar ook uit de Aziatische keuken.  

XaXa Restaurant Ibiza 

In het XaXa restaurant in Ibiza kun je terecht voor heerlijk eten. Het eten komt vooral uit de Mediterraanse keuken en ook vanuit de Aziatische keuken. Tijdens het eten kun je genieten van live entertainment. Bij het live entertainment is er geen vaste act. Er zit dus veel variatie hierin. Je kunt de ene keer danseressen zien of juist pianisten. Ook kun je wel eens genieten van livemuziek. Iedere avond wordt er een andere act gegeven. Dit maakt het restaurant dan ook speciaal. De meeste restaurants op Ibiza zijn best duur. Dit komt doordat Ibiza van zichzelf al een dure plek is. Wanneer je gaat eten bij XaXa, dan is de prijs en kwaliteitverhouding best redelijk in tegenstelling tot de andere restaurants op het eiland. Verder is het restaurant makkelijk te bereiken met de auto. Wanneer je vanuit de stad komt, dan doe je er ongeveer 20 minuten over met de auto om bij het restaurant aan te komen.  

Formentera 

Het is mogelijk om Ibiza voor een korte tijd te bezoeken of juist alleen voor het XaXa restaurant naar Ibiza te gaan. Je kunt namelijk met de veerboot reizen naar het eiland Formentera. Wanneer je reist vanaf Ibiza naar Formentera, dan doe je er iets minder dan een uur over om daarna toe te gaan. Formentera is over het algemeen wat goedkoper dan Ibiza.  

Comment here