IdeetjesWonen

Een gids voor essentiële keukenapparatuur

Een gids voor essentiële keukenapparatuur

De keuken is een belangrijke plaats in huis. Het is een plek waar je een voedzaam ontbijt klaar maakt, je kinderen aan de bar hun huiswerk kunnen maken terwijl jij kookt en waar je met je vrienden gezellig een drankje zit te doen. Je hebt daarom ook veel tijd besteed aan het ontwerpen en uitkiezen van een keuken. Je hebt nagedacht over een handige lay-out, het materiaal dat je wilt gebruiken en de kleuren die je wilt verwerken in je keuken. Dit is super, aangezien het uiterlijk van je keuken een statement kan maken in je huis. Toch is de efficiëntie van werken in de keuken nog belangrijker en wil je de juiste keukenapparatuur van de Eldi aanschaffen. Laten we samen eens kijken naar wat jij niet wilt vergeten!

Afwasapparatuur

Je kunt niet koken in een vuile keuken. Wellicht wil je het niet toegeven, maar we vinden dit allemaal verschrikkelijk, zelfs als het je eigen vaat en kruimels zijn. Verwerk daarom een grote gootsteen en vaatwasser in je keuken. Maak je deel uit van een groot gezin én ben je gezegend met een grote keuken? Dan doe je er verstandig aan om van beide twee stuks te verwerken in je keuken!

Kook apparatuur

Je kunt hierbij denken aan grote items zoals een fornuis, (stoom)oven, friteuse of zelfs een grill. Toch zijn kleine apparaten net zo belangrijk om van standaard recepten af te wijken. Heb je weinig plek in je keuken? Vervang je oven door een airfryer die toch groot genoeg is om broodjes, taarten of vlees in te bakken. Indien je een serieuze chef bent mogen items als een blender, foodprocessor en keukenmixer zeker niet ontbreken in jouw nieuwe keuken. Bescherm hiernaast je werkbladen goed met een stevige houten snijplank en combineer deze met een goed koksmes zodat je snel te werk kunt gaan.

Comment here