Wonen

Do’s and don’ts #hoogslaperlife

Naarmate meer en meer mensen over de hele wereld de overstap naar kleiner huizen omarmen, wordt een type meubel dat ooit gereserveerd was voor kinderkamers, geadopteerd door volwassen kleine ruimtebewoners die erop gebrand zijn het vierkante beeldmateriaal dat ze hebben te maximaliseren: de hoogslaper. En terwijl hoogslapers ruimte besparen, kunnen ze soms hun gezond verstand opofferen ( of op zijn minst de balans en botten bedreigen). Overweeg deze lijst met hoogslapers en niet om zelf te beslissen of dit de juiste ruimte maximaliserende richting voor jouw huis.

Do – behandel de ruimte van de hoogslaper als een echte slaapkamer

De sleutels tot succesvolle integratie van hoogslapers is wanneer het gebied direct rond de hoogslaper wordt behandeld als een ‘echte’ slaapkamer. Wat er daarmee wordt bedoeld, is voeg wat kunst toe aan de muur. Als er ruimte is, voeg dan een plank toe om als nachtkastje te fungeren. Laat het aanvoelen als een klein, gezellig hoekje.

Do – Maximaliseer de ruimte onder je hoogslaper

Als je de moeite gaat nemen om mee te doen aan #hoogslaperlife, zorg er dan voor dat je een plan hebt voor wat je onder het bed gaat doen. Sommige mensen kiezen voor veel opbergruimte, terwijl anderen meer echte leefruimte willen.

Do – Overweeg een aangepast bed te maken

Hoewel er tal van opties zijn om een hoogslaper te kopen, kan je er beter een op maat laten maken. Jij kan dan bepalen hoe en wat er dan moet gebeuren en heb je een unieke hoogslaper die in jouw slaapkamer past.

Don’t – Maak je te veel zorgen over het vallen

Veel mensen vragen of ze ooit uit hun bed vallen. En hoewel er een paar close calls vaak wel opduiken, valt de meerderheid niet uit het bed. Daarmee valt er te zeggen dat de kans groot is dat het gewoon prima gaat.

Don’t – Jouw hoogslaper naast een plafondventilator plaatsen

Of te icht bij het plafond etc. Nadat je hebt vastgesteld dat je een hoogslaper wilt, moet je erachter komen of jouw huis een hoogslaper aankan. Je hebt voldoende plafondhoogte nodig, zodat de ruimte eronder bruikbaar is, maar je bent niet zo dicht bij het plafond dat je claustrofobisch aanvoelt. EN je moet ervoor zorgen dat je de ruimt hebt voor een ladder/trap.

Comment here