Interieur

De mooiste sieradenkistjes voor in huis

Wie zegt dat je jouw accessoires niet ook als accessoire voor in huis kunt gebruiken? Dankzij een luxe sieradenkistje, een mooie sieradenhouder of een fijn schoteltje geef je jouw sieraden een prachtige plek in huis. Zo kun je dat ene persoonlijke kettinkje, die unieke slavenarmband of het perfecte paar oorbellen netjes en veilig bewaren. Er zijn een boel handige en ook bijzondere manieren te bedenken om je sieraden een mooi plekje in huis te geven. Lees je mee?

1. Sieradenkistje

De meest gebruikte opbergvorm voor sieraden is het sieradenkistje of doosje. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Van een luxe box met velours binnenzijde tot een houten kistje. Wellicht wordt het sieradenkistje binnen de familie wel van generatie op generatie doorgegeven. Zo krijgt deze een extra waardevolle betekenis. Je kunt dit sieradenkistje daarom een mooie plek geven in de woon- of slaapkamer. Denk hierbij aan de commode of het dressoir.

2. Een schilderijlijst

Erg gaaf en super origineel. Je kunt je sieraden bewaren in een foto- of schilderij lijst. Ook een prikbord is hiervoor heel geschikt. Je creëert met punaises of andere mooie prikkers smalle haakjes om je kettinkjes, armbandjes en oorbellen aan op te hangen, stoer!

3. Sieradenhouder

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een sieradenhouder. Ook deze zijn in verschillende soorten en maten te vinden. Denk aan een boomstam-achtige houder, een zilveren, gouden of rosé gouden standaard en nog veel meer! Ook hier kun je creatief zijn en zelf een houder maken. Dit unieke pronkstuk zet jij dan met liefde in de woon- of slaapkamer!

4. Sieraden schoteltje

Wanneer je echt luxe in huis wil uitstralen, dan is een sieraden schoteltje hét item voor jou. Een wonderschoon parelmoer schoteltje is perfect om jouw sieraden te laten rusten. Aan één schoteltje niet voldoende? Mix en match schoteltjes in verschillende kleuren en vormen voor een wel heel stijlvolle look.

5. Ikea kast

Wist jij al dat de welbekende Ikea kledingkast ook een speciale oplossing voor sieraden biedt? Je kunt in jouw eigen samengestelde kast nu ook een lade voor sieraden en horloges toevoegen. Dit geeft de kast een zeer klassieke uitstraling, en is ook nog eens heel praktisch, ideaal!

Comment here