Geen categorie

De leukste rieten manden

Er is bijna niks wat zo veelzijdig is als riet. Tegenwoordig heb je veel meer dan alleen de standaard rieten mand. Omdat wij vinden dat rieten manden ondergewaardeerd zijn hebben wij een lijstje gemaakt met de leukste rieten producten.

Manden voor onderweg

Als eerste hebben we een echte klassieker, de picknickmand. De rieten picknickmand ziet er erg klassiek uit en is ook zeer functioneel. Bij een mooie picknickmand kan je bijvoorbeeld denken aan de cleopatra van hetmandhuys deze heeft twee grote vakken voor het eten en 3 kleinere vakken in het midden voor wijn of andere dranken. Als tweede hebben wij de flessenmand, als je wat langer van huis bent en meer dan 3 flessen wijn nodig hebt is de flessenmand Hera een goede optie. Flessenmand Hera is een klassieke rietenmand met ruimte voor wel 6 flessen.

Opslag

Natuurlijke producten in de woonkamer is een van de grootste trends van komend jaar. Een goede manier om meer natuurlijke producten in de woonkamer te krijgen is het gebruik van opslagmanden. Iedereen heeft opslag nodig maar vaak ziet een plastic opslag box in de woonkamer er niet zo leuk uit. Een rieten opbergmand is de perfecte oplossing. Bij hetmandenhuys heb je rieten opbergmanden in alle maten en vormen. Je kan kiezen voor de standaard ronde of vierkante opbergmand maar je kan er ook voor kiezen om voor een meer creatieve mand te gaan. De ‘Paraplumand Golf Club’ is een leuke opbergmand met een twist en is perfect voor paraplu’s of gewoon als opslag.

Houtmand

Iedereen met een kachel of open haard kent het probleem wel, je hebt hout nodig om een vuurtje te maken maar je hebt geen plek in je huis om hout op te slaan. Een leuke rieten houtmand is de perfecte oplossing. De rotan haardmand met hengsel is een perfect voorbeeld van een leuke mand om je hout in op te slaan.

Comment here