Interieur

De kracht van een chique salontafel

Als de tafels in jouw huis er ongeveer hetzelfde uitzien is het leuk om wat diversiteit aan te brengen. Met de verschillende soorten tafels kan je het huis weer een nieuwe look geven. Door de standaard eettafel, salontafel of bijzettafel in te wisselen voor een echte speciale chique tafel breng je weer nieuw leven in de kamer.  

Eettafel 

De eettafel neemt vaak een groot gedeelte in van de huiskamer. Het wordt ook meteen gezien door mensen die het huis binnenkomen. Het is dus niet erg om wat te investeren voor een eettafel die de huiskamer laat schitteren. Omdat je er iedere dag 3 maal aan eet kan je er veel van genieten en dat maakt het in mijn ogen het geld helemaal waard. Ga bijvoorbeeld voor een eettafel met een blad van glas. Dan zie je de mooie stoelen eronder nog. Glas is ook makkelijk schoon te houden. Bij een hout moet je nog oppassen voor kringen op de tafel. Bovendien ligt de focus bij een glazen eettafel op de constructie, wat dan bijvoorbeeld de metaal kan zijn met de kleur goud. 

Salontafel 

Een salontafel is een tafel waarbij het leuk is om voor iets interessants te gaan zodat het meubelstuk eruit springt in de woonkamer. Het merk Dôme deco heeft een wijde selectie luxe salontafels. Deze tafels zijn zo bijzonder door de materialen die gebruikt worden. De metalen poten zijn bijvoorbeeld afgewerkt met de kleur goud of het blad van een salontafel is volledig van marmer. Deze excentrieke materialen zorgen ervoor dat de salontafels van Dôme deco een stand-out piece zijn voor in de woonkamer.  

Wil je meer inspiratie? Lees nog een blog over wonen. Door meer blogs te lezen kan je vaak leuke ideeën krijgen om jouw huis nog net wat mooier te maken dan het al is.

Comment here