Interieur

De juiste badkamerspiegel voor jouw behoefte!

Ben jij je badkamer en het renoveren of ben je helemaal klaar met die oude spiegel die continu beslagen is? Het is de hoogste tijd om een nieuwe spiegel in huis te halen. Ben je op zoek naar badkamerspiegels met opbergruimte, verwarming of verlichting? Of misschien wel een combinatie van deze functies? Er zijn spiegels die gegarandeerd aan jouw behoefte voldoen. We hebben er hier een aantal op een rijtje gezet.

Badkamerspiegel met opbergruimte

Heb je meer ruimte nodig om je spullen in de badkamer op te bergen, dan zijn badkamerspiegelkasten een goede keuze. Deze spiegels hebben kastjes of planken ingebouwd, waar je gemakkelijk je toiletartikelen en andere benodigdheden kunt plaatsen. Super handig natuurlijk, want je ziet deze spullen niet de hele tijd staan, en je kunt er eenvoudig bij wanneer je ze nodig hebt. Met een badkamerspiegel met opbergruimte heb je dus geen rommelige wastafels meer. Je zult ook minder snel spullen kwijtraken.

Badkamerspiegel met verwarming

Een andere handige optie is een badkamerspiegel met verwarming. Deze spiegels hebben een speciale ingebouwde verwarming die voorkomt dat er damp op de spiegel komt. Stel je voor dat je ’s ochtends de badkamer binnenkomt en je hoeft de spiegel niet meer schoon te maken vanwege de damp die erop zit. Met een verwarmde badkamerspiegel blijft het oppervlak helder en klaar voor gebruik, zelfs na een hete douche of bad. Dit maakt alles een stuk gemakkelijker. Geen irritaties meer in de ochtend.

Badkamerspiegel met verlichting

Goede verlichting in je badkamer is erg belangrijk. Een badkamerspiegel met verlichting is hiervoor een ideale oplossing. Hiermee kun je jezelf goed zien tijdens het scheren, het aanbrengen van make-up of het stylen van je haar. Deze spiegels hebben ingebouwde verlichting, vaak in de vorm van LED lampen, die zorgen voor helder en natuurlijk licht. Zo voorkom je schaduwen en kun je make-up gelijkmatig aanbrengen. Met een badkamerspiegel met verlichting kun je altijd jezelf perfect zien, ongeacht hoe laat het is. Er zijn nog veel meer spiegels verkrijgbaar, zoals de slimme badkamerspiegel met allerlei handige functies. Je kunt er zelfs het weer op zien. Maar voor de handigheid kun je beter een van bovenstaande kiezen (of een combinatie).

Comment here