Interieur

Daarom is een schootkussen onmisbaar in je nieuwe interieur

Wat heeft een schootkussen met een nieuw interieur te maken?
We zijn je duidelijk een uitleg verschuldigd waarop we bovenstaande mening baseren.

Wat is een schootkussen eigenlijk?

Het schootkussen heeft de vorm en de afmetingen van een dienblad maar heeft aan de onderkant van het blad een kussen, waardoor het uitermate geschikt is om op oneffen oppervlakken te plaatsen, zoals je schoot.
De harde toplaag van het blad is vrijwel altijd gemaakt van mdf. Dit gladde natuurlijke materiaal maakt het blad geschikt voor hoge kwaliteit prints. Dit maakt het design in vele verschijningen mogelijk. De randen van het blad zijn afgezet met een houten lijst. Dit maakt het design netjes en heeft als voordeel dat spullen niet gemakkelijk van het blad afrollen.
Aan de onderzijde bevindt zich het kussen. Dit is van katoen en meestal gevuld met kleine kunststof balletjes, wat het kussen enorm flexibel maakt.

Waarvoor gebruik je een schootkussen?

Een schootkussen is voor veel activiteiten te gebruiken. Als schootkussen leent het zich uitstekend om als ondergrond te dienen bij het gebruik van een laptop (de vulling, polystyreen balletjes, is warmte isolerend en voorkomt warmte-uitslag bij lang gebruik van een laptop op schoot).
Daarnaast kun je het schootkussen ook gebruiken bij het maken van een handwerkje, zo heb je er een handig tafeltje aan om je spullen op te leggen of je armen even neer te leggen.
En wil je op de bank iets eten of een appeltje schillen? Dan zet je je bord op het dienblad en voorkom je geklieder en gemors op je nieuwe bank.
Nog een paar ideeën? Dien er het eten mee op of breng het gebruikte servies en bestek er mee naar de keuken.  Je gebruikt het dan als een gewoon dienblad.
Of gebruik het schootkussen als je een Sudoku puzzel of een kruiswoordraadsel probeert op te lossen.

Waarom dus een schootkussen kopen in mijn nieuwe interieur?

Met een of meer schootkussens kun je heel veel, maar je kunt er ook heel veel mee voorkomen. Als ondergrond bij diverse activiteiten voorkom je morsen en kliederen. Dat is precies wat je wilt als je net een nieuw interieur hebt aangeschaft. We weten allemaal hoe erg het eerste vlekje is in het nieuwe interieur. Daarom is een schootkussen kopen een goede tip voor het verlengen van de netheid van je nieuw aangeschafte interieur. Wil je er meer over weten, bezoek dan de website van Kadogalerie uit Haarlem. Met ongeveer 100 verschillende designs met verschillende kleuren kussens en mooie afbeeldingen is Kadogalerie de grootste aanbieder van deze kussens in Nederland en België.

Comment here