Wonen

7 redenen om een modulaire bank in je huis te gebruiken

Een tijdloos meubelstuk; de modulaire bank. Dit is een bank die uit losse elementen bestaat. Deze elementen kun je gemakkelijk aan elkaar koppelen. Het is een ideaal meubelstuk voor in huis. Deze bank is namelijk helemaal zelf samen te stellen. Bij Sasastore zijn er heel veel verschillende soorten modulaire banken in allerlei soorten stoffen en kleuren. Naast het gebruiksgemak zijn er meer voordelen. In dit artikel lees je 7 redenen waarom jij een modulaire bank in huis zou moeten nemen!

Makkelijk te vervoeren

Heb jij helemaal geen zin om moeilijk te moeten doen bij het kopen van een bank? Een modulaire bank is door de losse componenten gemakkelijk te vervoeren. Hierdoor heb je misschien niet eens een trailer nodig! Banken van modulaire vorm zijn vaak ook nog eens erg licht.

Overal te plaatsen in huis

De modulaire bank is heel geschikt om overal in jouw huis te plaatsen. Dit komt omdat je gemakkelijk rare hoeken kunt maken en met de grootte van de bank kunt spelen. 

Kleurenspel

Doordat de modulaire bank uit verschillende componenten bestaat, kun je goed spelen met kleuren. Je kunt één component bijvoorbeeld in het grijs doen, terwijl je een andere in een gekke felle kleur doet. Zo maak je nog eens een statement in jouw huis!

Creëer meerdere zitplekken

Van tweezitter tot fauteuil naar een grote ligbank? Het is allemaal geen probleem met een modulaire bank! In een handomdraai heb jij de zitplek die jij graag wilt!

Voor elk budget

De modulaire bank is er voor elk budget! Of jij nou een grote of kleine bank wilt, met pootjes of zonder pootjes toch mooier is: in het grote assortiment zit er zeker iets voor jou tussen!

Tentje bouwen?

Heb jij kinderen die heerlijk willen ravotten? De modulaire bank is ideaal om een grote tent of fort te construeren! Laat de fantasie van jouw kinderen gaan en laat ze spelen met jouw meubelstuk! 

De keuze is reuze

Door het enorme assortiment van modulaire banken, is er voor ieder wat wils. Er zijn verschillende kleuren: van fel tot zwart. Je kunt kiezen voor industriële of juist heerlijk zachte materialen. Er is zeker een modulaire bank die helemaal geschikt is voor jou!

Comment here