Geen categorie

5x stevige en krachtige koffiebonen

Een echte koffiedrinker houdt van een krachtige, sterke koffie. Perfect natuurlijk om je dag mee te beginnen, maar ook door de dag heen is een stevig bakje goed op z’n plaats. Wij hebben een paar heerlijke soorten krachtige koffiebonen voor je op een rijtje gezet

Krachtige koffiebonen

Krachtige koffiebonen hebben een sterke en soms wat bittere smaak. Deze koffiebonen zijn over het algemeen robusta-bonen, maar kunnen ook een melange zijn van arabica-bonen en robusta-bonen. Robusta-bonen hebben namelijk een sterkere smaak dan arabica-bonen.

De Roccis Espresso Oro koffiebonen:

Deze Italiaanse koffie heeft een robuuste, pittige smaak en is een perfecte keuze als je van een krachtige koffie houdt. De koffie is stevig kruidig én romig.

Kimbo Extreme koffiebonen: 

Wie van een sterke espresso houdt, kiest voor deze koffiebonen. Deze koffie is namelijk een stevige, donker gebrande espressotopper. Ook zijn deze koffiebonen een goede basis voor een cappuccino.

Alberto Espresso koffiebonen:

Voor een echte stevige espresso kies je voor de Alberto Espresso koffiebonen. Deze koffiebonen zorgen voor een stevige koffie met veel pit. De smaak wordt omschreven als vurig, vol en puur.

Lavazza Barista Intenso koffiebonen:

Wil je een volle en krachtige koffie met een stevige crèmelaag? Dan zijn deze koffiebonen van Lavazza Barista Intenso erg geschikt. Deze koffiebonen zijn niet te bitter, maar hebben toch een stevige, krachtige smaak.

Mövenpick Espresso koffiebonen:

Deze espresso koffiebonen van Mövenpick hebben een aangemaam pittige smaak. Dit is een stevige koffie met een licht bittere smaak en een sterke aroma.

Al deze heerlijke koffiebonen vind je bij koffiepiraat.nl

Comment here