Wonen

5 verbouw ideeën voor je badkamer

Het verbouwen van je badkamer is een geweldige manier om het uiterlijk van je huis te verbeteren en de waarde ervan te verhogen. Je hoeft niet te wachten tot je je huis verkoopt om je badkamer te verbouwen. Het is een eenvoudig proces dat in slechts een paar dagen kan worden voltooid, ook als je gewoon thuis bent. Een eenvoudige verbouwing kan honderden of zelfs duizenden in waarde toevoegen.

Fontein of gootsteen

Het toevoegen van een fontein of gootsteen is een geweldige manier om je badkamer visueel interessant te maken. Fonteinen zijn er in alle soorten en maten dus er is keuze genoeg. Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs, overweeg dan om een tafel fontein aan te schaffen. Deze zijn gemaakt van wit glas en steen. Dit is ideaal voor mensen die niet veel ruimte in huis hebben.

Regendouchekop

Een regendouche is een geweldige manier om optimaal van je badkamer te genieten. De beste eigenschap van deze koppen is dat ze kunnen worden aangepast, zodat je de perfecte hoeveelheid druk kunt krijgen. Regendouchekoppen zijn ook eenvoudig te installeren en ze zijn veelzijdig genoeg om er geweldig uit te zien in elke badkamer. Als je dit type armatuur wilt toevoegen, zoek er dan een met meerdere instellingen en een verstelbare hoogte. Zorg ervoor dat je gemakkelijk de temperatuur kunt wijzigen of van regen naar stoom kunt wisselen.

Marmeren vloer

Marmer is een natuursteen die al eeuwenlang in de bouw wordt gebruikt. Het is een mooie en duurzame keuze voor elke badkamer, vooral als je luxe wilt toevoegen zonder de bank te verslaan. Marmer ziet er geweldig uit op je vloer, muren en werkbladen. Hiernaast is het ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien is marmer een goede keuze voor mensen met allergieën omdat het geen kalksteen of zwavel bevat die irritatie van de huid of ogen kunnen veroorzaken. Degenen die astma hebben, moeten ook overwegen dit materiaal te gebruiken.

Schansen 

Het toevoegen van schansen aan je badkamer is een geweldige manier om licht, stijl en warmte toe te voegen. In feite kunnen ze in elke kamer van het huis worden gebruikt. Hoewel er tegenwoordig veel verschillende soorten schansen op de markt zijn, zijn sommige populairder dan andere. Wandkandelaars zijn populair omdat ze eenvoudig te installeren zijn en overal in huis kunnen worden gebruikt. Het andere dat ze zo populair maakt, is dat ze in een breed scala aan stijlen en materialen verkrijgbaar zijn. Je zult dus nooit zonder manieren komen te zitten om ermee te decoreren.

Open de ruimte

Als je je badkamer wilt openen, probeer dan een kleinere tegelmaat, een grote spiegel en/of glazen douchewanden. Een groot raam helpt ook om meer licht in een kamer te brengen en geeft het een open gevoel. De kleinere tegels geven de illusie van een open ruimte omdat er geen voeg tussen zit.

Comment here