IdeetjesTuin

4 ideeën om je tuin leuk aan te kleden

Ben je van plan om je tuin weer is leuk op te frissen? Of wil je in de zomer lekker kunnen genieten van een vrolijke en sfeervolle tuin? Het is vaak niet nodig om heel je tuin te verbouwen zodat het sfeervol wordt. Er zijn meestal maar een paar kleine aanpassingen nodig die ervoor zorgen dat jij optimaal kan genieten in je tuin! Maar wat zijn nou goede tips om je tuin leuk aan te kleden? 

Een leuke lounge set

Om te beginnen doet een loungeset het altijd goed! Het zit namelijk erg relaxed en je kan er bijvoorbeeld gezellig met je vrienden aan borrelen. Bij bouw winkels of tuincentrums hebben ze vaak erg veel keuze in verschillende lounge sets. Voordat je een loungeset gaat kopen is het handig om een paar schetsen te maken van je tuin en dan op verschillende plekken een lounge set te plaatsen. Zo krijg je inzicht in wat de leukste ruimtes zijn maar ook hoe groot de ruimtes zijn. 

Tuinhaard

Daarnaast is het plaatsen van een tuinhaard ook erg leuk om je tuin mee op te vullen! Met zo’n buitenhaard creëer je enorm veel sfeer en zo kun je hier de lange zomeravonden doorbrengen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten & maten tuinhaarden. Bedenk voor jezelf goed wat voor soort je wilt denk bijvoorbeeld aan gas, hout etc. 

Buitentafel 

Verder is een buitentafel ook onmisbaar om je tuin leuk aan te kunnen kleden. Als er genoeg ruimte is voor een grote tafel is het zeker aan te raden om die te plaatsen. Je gaat hier namelijk ontzettend veel plezier aan beleven. Zo kan je lekker veel gasten uitnodigen om te komen eten/borrelen. Wanneer je al een tafel hebt staan maar hem niet weg wilt doen kan je ook nog een leuk tafelzeil kopen. Er zijn ook super veel tafelkleden voor buiten te koop die een echte invulling geven aan je tuin! 

Verlichting 

Ten slotte is de verlichting ook erg belangrijk voor in je tuin. Wat bijvoorbeeld erg leuk is zijn lampjes in de vorm van stenen die schijnen op zonne-energie. Het geeft een leuke en sfeervolle invulling voor je tuin en daarnaast ben je nog eens milieubewust bezig! 

Comment here